Elérhető masszázsaink

A test felületén kézzel alkalmazott mechanikai inger, melyre a szervezet válaszreakciója a fizikai gyógyhatás. A panaszok enyhítése mellett ellazítja az izmokat, csökkenti a stresszt, serkenti az anyagcserét és a vérkeringést, így az immunrendszer működésére is jótékony hatással van. Hatékony izomhúzódás, baleseti sérülés, műtét utáni izomsérülés esetén. Célja a fájdalom megszüntetése, az izomtónus normalizálása, a szervezet általános állapotának javítása, a teljesítőképesség fokozása.

Gyógymasszőr munkatársunk: Lépold Liána

masszazs-pecs-masszor-forras-eletkozpont

Gyógymasszázs

Ezt a masszázsfajtát legtöbbször kiegészítő kezelésként rendeli el az orvos. A kezelést gyógymasszőr végzi, gyógyító, rehabilitációs céllal, többnyire a megbetegedett testrészen.

Ezt a masszázsfajtát érdemes választani:

gyogymasszazs-pecs-forras-eletkozpont
sport-masszazs-pecs-masszor-forras-eletkozpont

Sportmasszázs

A rendszeres sportmasszázs segít megelőzni a sérüléseket azáltal, hogy javítja az izmok kondícióját. A már kialakult sérüléseket pedig hatékonyan gyógyítja.

Ezt a masszázsfajtát érdemes választani:

Svédmasszázs

Európa szerte az egyik legelterjedtebb masszázsfajta, amely a gyógy és sportmasszázs alapját is jelenti. A fizikai panaszok megszüntetése mellett lelki felfrissüléssel is párosul.

Ezt a masszázsfajtát érdemes választani:

sved-masszazs-pecs-forras-eletkozpont
kismama-masszazs-pecs

Kismama masszázs

Ülő vagy oldalfekvő helyzetben, a várandóság 12-30. hetében, illetve szülés után 6-8. héttől, szoptatás alatt is várjuk jelentkezésüket!

Frissítő talpmasszázs

A svéd frissítő talpmasszázs növeli szervezete ellenálló képességét, csökkenti a stresszt, növeli a méregtelenítést, frissítő és feszültségoldó hatású. Segít az egészség megőrzésében, visszaszerzésében.

Narancsbőr elleni masszázs

A cellulit masszázs a narancsbőr tüneteinek enyhítésére, megszüntetésére szolgál. A narancsbőr esetén a laza kötőszövetekben zsírsejtek gyűlnek össze, melyek csomókba rendeződnek, majd megnagyobbodnak ezzel lassítva a véráramlást és a nyirokkeringést. Méreganyagokkal telített nyirokfolyadék halmozódik fel a szövetek között, amitől a bőr felszíne göröngyössé válik. Főként a hason, csípőn, fenéktájon és a combokon alakulhat ki. A masszázs javítja a keringést, a nyirokkeringést és a szövetek oxigénellátását, frissességét. A várt eredmény rendszeres masszázzsal érhető el. A narancsbőr elleni masszázst ajánlott kúraszerűen alkalmazni.

Nyirokmasszázs

Nyirokmasszázs végzésekor a fogások lazák és könnyedek. Nem az izomzatot kezeljük, hanem a nyirokrendszert. Az enyhe, gyengéd váltott nyomásokkal vákuumot képezünk, amely a nyirok elvezetését segíti. Minden fogás nyomó és lazító fázisból áll. A kezelés alatt ez a két hatás érvényesül. Nem okoz bőrpírt, sem fájdalmat. A nyomás erőssége testtájanként változik.

Ajánlott:

forras-eletkozpont-pecs-masszazs-gyogymasszor-iyashi-ama-ring-kezeles

Időpont foglalás

Telefonon, emailen, vagy a lenti űrlap kitöltésével tud foglalni hozzánk időpontot.

Elérhetőség:

Térkép:

Kapcsolatfelvétel: