Helyezze magát kényelembe

Az Iyashi Dôme berendezés azzal a céllal került kifejlesztésre, hogy a jó közérzet, a szépség és az egészség területén dolgozó szakemberek részére hatékony és professzionális segítséget nyújtson, immár 2004 óta. Az Iyashi Dôme-ot szokás néha “japán szaunának” is nevezni, abból adódóan, hogy a technológia teljes egészében Japánból érkezik, mely mindig is ismert volt a minőségről, és a gyártói folyamatok különleges alaposságáról.

forras-eletkozpont-pecs-masszazs-gyogymasszor-iyashi-ama-ring-kezeles
forras-eletkozpont-pecs-iyashi-dome-hatter

Jótékony hatások

Az infravörös sugárzás egészségügyi és élettani előnyei, különösen a hosszúhullámú infravörös sugárzás kapcsán kezdenek szélesebb körben is ismertté válni, azonban fontos tisztában lenni azzal, hogy a különböző eszközök nagymértékben különbözhetnek egymástól, annak ellenére, hogy a technológia esetleg ugyanazt a nevet viseli.

Az Iyashi Dôme kezelés után Ön azonnal sokkal kipihentebbnek érzi magát, a bőre puhább lesz és az éjszakai alvásának minősége is javul, valamint az alvása pihentetőbbé válik.

Gyakran ismételt kérdések

Az Iyashi szó egy japán kifejezés, amely jó közérzetet, nyugodtságot és relaxációt jelent.

Az Iyashi Dôme kezelés 30 percig tart és két, egyenként 15 perces lépésből áll. Az első 15 perces szakaszban a vendég hason fekszik, amely relaxáló, napozáshoz hasonló élményt ad. A második 15 perces szakasz háton fekve történik, itt mélyebbb fizikai hatás történik, az erőteljesebb izzadási folyamat is a kezelés ezen részénél kezdődik.

Nem kötelező, azonban a saját komfortja érdekében erősen javasolt.

Nem, épp ellenkezőleg, az általunk kifejlesztett japán szauna által kibocsátott hosszúhullámú infravörös sugarak az egészség számára előnyösek. Ez az oka annak, hogy kórházakban is alkalmaznak olyan inkubátorokat, amelyek hosszúhullámú infravörös melegítési rendszerrel vannak felszerelve, annak érdekében, hogy az újszülött babákat melegen tartsák. Ha a hosszúhullámú infravörös sugárzás nem létezne, nem lenne élet sem a bolygón.

Igen, mindazonáltal néhány üzemeltető kérésre biztosít eldobható fehérneműt.

Az üzemeltetés helyének megfelelően meleg vagy forró vizes zuhany használata elérhető. A másik lehetőség nedves frissítő törölközők alkalmazása, amely a testhőmérsékletet csillapítja és gyorsabban megállítja az izzadás folyamatát.

A kezelés előtt alkalmazott testápoló krém használata nem ajánlott, lévén annak aktív összetevői nem jutnak be a bőrbe az izzadás folyamata miatt. A kezelés után testápoló krém használata kifejezetten javasolt.

Igen, a protézis viselése nem teszi ellenjavalltá az Iyashi Dôme kezelést.

forras-eletkozpont-pecs-masszazs-gyogymasszor-iyashi-ama-ring-kezeles

Ajándékutalvány

Vásároljon bármekkora összeggel feltölthető ajándékutalványt a Forrás Életközpontba, ami akár karácsonyi ajándéknak is tökéletes választás!

forras-eletkozpont-pecs-masszazs-gyogymasszor-iyashi-ama-ring-kezeles

Időpont foglalás

Telefonon, emailen, vagy a lenti űrlap kitöltésével tud foglalni hozzánk időpontot.

Elérhetőség:

Térkép:

Ajándékutalvány vagy Bérlet vásárlás