Gyógymasszázs

A test felületén kézzel alkalmazott mechanikai inger, melyre a szervezet válaszreakciója a fizikai gyógyhatás. A panaszok enyhítése mellett ellazítja az izmokat, csökkenti a stresszt, serkenti az anyagcserét és a vérkeringést, így az immunrendszer működésére is jótékony hatással van. Hatékony izomhúzódás, baleseti sérülés, műtét utáni izomsérülés esetén. Célja a fájdalom megszüntetése, az izomtónus normalizálása, a szervezet általános állapotának javítása, a teljesítőképesség fokozása.

masszazs-pecs-masszor-forras-eletkozpont
forras-eletkozpont-pecs-masszazs-gyogymasszor-iyashi-ama-ring-kezeles

Japán szauna

Iyashi Dome kezelés

Az Iyashi Dôme berendezés azzal a céllal került kifejlesztésre, hogy a jó közérzet, a szépség és az egészség területén dolgozó szakemberek részére hatékony és professzionális segítséget nyújtson, immár 2004 óta. Az Iyashi Dôme-ot szokás néha “japán szaunának” is nevezni, abból adódóan, hogy a technológia teljes egészében Japánból érkezik, mely mindig is ismert volt a minőségről, és a gyártói folyamatok különleges alaposságáról.

Mágnesterápia

Ama-Ring kezelés

Az Ama-Ring© kezelés elsődlegesen az idegrendszer kiegyensúlyozását, a paraszimpatikus idegrendszer aktivizálását, magyarán a stressz oldását célozza meg. A berendezés olyan elektromágneses rezgést bocsájt ki, mely az idegrendszer relaxációért felelős központjait stimulálva látványosan, gyorsan és tartósan csökkenti a stressz szintjét. A relaxált idegrendszeri állapot antistressz hormonok termelődéséhez vezet. E hormonok jelenlétében az immunrendszer aktivizálódik, és mindent kiürít a szervezetből, ami a test optimális működését akadályozza. (Mikrobák, az érfalon lerakódott mész illetve zsigeri zsírok, elöregedett vagy megbetegedett sejtek stb.)

ama-ring-kezeles-pecs-magnesterapia-pecsen-stresszkezeles-forras-eletkozpont

Mikrokeringés javítás

Bemer terápia

A BEMER terápia olyan betegségek és panaszok megelőzésére és kiegészítő terápiájaként szolgál, amelyeket a gyenge vazomóció eredményeként bekövetkező zavart mikrokeringés okoz, azzal egyidejűleg lépnek fel vagy okoznak komplikációkat.

A BEMER terápia javítja a legkisebb erek vérellátását az optimális sejtszintű ellátás érdekében. A mikrokeringés rendkívül fontos része az emberi vérkeringésnek. A kicsi és legkisebb úgynevezett mikroszkopikus véredények finom és szerteágazó érhálózatában zajlik. A mikrokeringés a teljes vérkeringés 74%-át fedi le. Létfontosságú szállítási és ellátási feladatokat lát el. Ellátja testünk 80-100 billió sejtjét oxigénnel és tápanyagokkal és az anyagcsere termékek eltávolításának fontos szállítási útvonala.

forras-eletkozpont-pecs-masszazs-gyogymasszor-iyashi-ama-ring-kezeles

Időpont foglalás

Telefonon, emailen, vagy a lenti űrlap kitöltésével tud foglalni hozzánk időpontot.

Elérhetőség:

Térkép:

Kapcsolatfelvétel: